Avsmakarna

I vårt tycke och smak.

Grand Hôtel, Verandan – 8 sep 2012 2012/09/08

Filed under: stockholm — avsmakarna @ 20:02
Tags:

Smörgåsbord. Den kanske ultimata menyformen. Ät så mycket du vill av det du vill. Om maten är god, och om det hela ramas in av en oslagbar miljö och elegant service, ja då blir Avsmakarna nöjda och således poängen höga.

Grand Hôtel serverar inte bara ett kvantitativt smörgåsbord i Verandan. Det är i högsta grad även kvalitativt. Vi blir egentligen inte besvikna på några delar av smörgåsbordet. Både sill, soppa, fisk, kallskuret, varmrätter, ostar och desserter är omsorgsfullt anrättade och konstant påfyllda och tillsnyggade.

Smakar det så kostar det. Men i detta fall, kostar det så smakar det!

Första rundan. Det är godare med löjrom än sill till ett glas Pol Roger.

Hotellets egen snaps, 1874. Kummin, anis och fänkål snyggt avrundat med sherry.

Så äntligen sillen. Fina fisken.

Några rundor senare. En av turerna till efterrättsbordet. Marängswissen var himmelsk.

http://www.grandhotel.se/upplev/mat-och-dryck/verandan

Smak Service Miljö Prisvärdhet Totalt
(max 20) (max 10) (max 10) (max 10) (max 50)
18 9 9 8 44
 

Lämna en kommentar