Avsmakarna

I vårt tycke och smak.

Hotel Hansson – 14 okt 2012 2012/10/14

Filed under: stockholm — avsmakarna @ 19:12
Tags:

Brunchen på Hotel Hansson överraskar tyvärr inte, utan består av för alldeles många pre-fabricerade och själlösa bufféinslag. Förutom sedvanlig äggröra och caesarsallad finns möjlighet att grädda våfflor, även om kön till järnet stundom avskräcker. Efterrättsalternativen är både få och förhållandevis ointressanta.

Det som dock sticker ut är moules marinère och den lilla Bloody Maryn. Vid sidan om dessa positiva detaljer är potatisgratängen, ironiskt nog, bufféns höjdare.

Miljön är stram och lugn, och servicen vid buffé och bord något haltande.

Synd att Hotel Hansson inte tar bättre hand om sin brunch. De har ju alla möjligheter i dess småskalighet, och med det väl tilltagna priset.

Liten Bloody Mary.

Tre sorters köpesill?

Moules marinère. Schysst.

Brunch. Potatisgratängen syns uppe till höger.

http://www.hotelhansson.se/

Smak Service Miljö Prisvärdhet Totalt
(max 20) (max 10) (max 10) (max 10) (max 50)
12 6 7 6 31
 

Lämna en kommentar